Destination Unlimited

RENAULT & CLUB MED 2

OP ONTDEKKING MET DE CLUB MED 2

Elegantie en comfort zijn de essentie van deze unieke 5-master! Het interieur is ontworpen door Sophie Jacqmin. Met acht teakhouten dekken (2.000 m²) en uitzicht op zee vanuit alle hutten, is het echt genieten op de Club Med 2. Dankzij de kleinschaligheid van dit zeilschip, heeft het de mogelijkheid aan te meren, daar waar grote cruiseschepen op open water moet blijven.

De constructie van dit schip is van start gegaan in 1989 in de haven van Havre en in 1992 heeft het zijn eerste overtocht gevaren. De eerste zes jaren heeft het gevaren in de Stille Oceaan om uiteindelijk terug te keren naar de Middellandse Zee. Nu doet de Club Med voornamelijk de Caribische zee in de winter en de Middellandse Zee in de zomer.

UW CABINE

Deze prachtige vijfmaster telt 184 cabines en ruime suites, heel licht en aangenaam ingericht. U zal beschikken over een cabine CLUB (18 m²) gelegen op de dekken B en C (met 2 raampjes en uitzicht op de zee).

DE RESTAURANTS EN DE BARS

Tijdens de reis zal u kunnen genieten van een creatieve keuken geserveerd in twee restaurants, “Méditerranée” en “Magellan”. Daarenboven, met niet minder dan vier bars aan boord, kan u ook proeven van een aantal heerlijke cocktails! Uw verblijf is in ALL INCLUSIVE, dus u hoeft zich geen zorgen te maken van de afrekening in de bar.

ACTIVITEITEN, SPORT, ONTSPANNING

Alle liefhebbers van nautische sporten en de zee, kunnen zich uitleven op het achtersteven van het schip. Op het programma staan o.a. waterski, wakeboard, kayak, …
Wil u in vorm blijven, dan is de volledig uitgeruste fitnesszaal zeker iets voor u! Er worden zelfs op maat gemaakte programma’s uitgewerkt, mocht u dit wensen.
Uiteraard, niet onbelangrijk om te vermelden, is de SPA en de sauna (extra kosten), waar u kan ontspannen.

 

Destination Unlimited

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x