Destination Unlimited

Uw hotels in Japan

CONRAD TOKYO *****

Conrad is een uitstekende keuze voor de eerste twee overnachtingen. Het hotel straalt elegantie en warmte uit en heeft een uitstekende keuken. In de bar, met open haard, is het heel gezellig vertoeven en heeft u mooie uitzichten over de stad Tokyo. Wedden dat dit één van jullie favoriete afspraakplaats wordt! 

De 290 kamers zijn comfortabel en ruimer dan de gemiddelde hotelkamer in Tokyo. Alle kamers hebben een panoramisch uitzicht, ofwel op de Hama-Rikyu tuin, ofwel op de baai van Tokyo, met leuke vergezichten zowel overdag als 's nachts. De badkamers zijn licht en ruim en zeer goed uitgerust. 

Ligging: Conrad is zeer centraal gelegen, tegenover de baai, op korte afstand van de elegante wijk Ginza (Chuo). 

TEMPEL HOJO-IN

Beleef een unieke en "once-in-a-lifetime" ervaring door één nacht door te brengen in een tempel, in het hartje van Koyasan. Bereid u voor op een zeer primitieve slaapplaats en leef voor één dag zoals de monnik leeft (vroeg gaan slapen op een tatami matje op de grond, vroeg ontwaken voor het ochtendgebed en gemeenschappelijke douche/toilet). Maar de sfeer is onbeschrijfelijk... Het veganistische diner wordt geserveerd in een gemeenschappelijke eetplaats, waarna u overnacht in individuele 'kamers'. 

RITZ CARLTON KYOTO *****

Er is geen enkel hotel in Kyoto dat kan tippen aan dit kleine pareltje! Een modern ingericht hotel, met een lichte traditionele Japanse toets. Het hotel telt slechts 134 fantastische ingerichte kamers en suites. Het concept (en het design) focust zich op 5 sleutelwaarden: Utage (feestelijkheid), Seido (sereniteit en beweging), Miyabi (elegantie), Hana (prachtig) en Nagomi (harmonie). En hiermee is ook alles gezegd...

Ligging: Ideaal gelegen aan de Kamogawa rivier en dicht bij alle bezienswaardigheden. 

HOTEL MANDARIN ORIENTAL *****

Men dient de hotelketen Mandarin Oriental niet voor te stellen. De keten staat voor uitmuntendheid in zowel service als inrichting. De Mandarin Oriental Tokyo, gelegen in de commerciële wijk van Nihonbashi (Centraal Tokyo), is hier geen uitzondering op... Een mooie mix van futuristische luxe en een sensatie van ruimte. Alle 157 kamers en 21 suites stralen de essentie van Japanse stijl en gratie uit. De 'kleinste' kamers hebben een oppervlakte van 50m² en zijn ingericht met een hedendaags interieur. Het hotel staat ook bekend om zijn gerenommeerde keuken, waarvan drie restaurants met een Michelin ster. Een prachtige Spa mag uiteraard ook niet ontbreken. 

 


Destination Unlimited

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x