Destination Unlimited

Uw reisroute

Om ten volle te genieten van de natuurlijke en culturele hoogtepunten, evenals de betoverende stranden, hebben we de reis verdeeld in twee. Het eerste deel brengt ons naar de onmiddellijke omgeving van UBUD, de Balinese parel in het centrum van het eiland. Voor het tweede deel reizen we naar NUSA DUA, met zijn prachtige stranden en dito hotels. Op deze manier ondekt u de essentie van het eiland zonder lange tranfers en overvolle dagen.

UBUD

Ubud is het culturele hart van Bali en een heerlijke plek om een paar dagen door te brengen. De stad ademt de Balinese cultuur en je kunt hier uren wandelen. Er zijn winkeltjes, tempels, restaurantjes, musea, natuur...

De naam Ubud stamt af van het Balinese woord ubad (medicijn), een kruid met helende eigenschappen die langs de nabijgelegen rivier Oos groeit. Eigenlijk is de stad een verzameling van kleine dorpjes en Ubud heeft dat dorpsgevoel ondanks de ruim 60.000 inwoners nog steeds weten te behouden. Je kunt de stad makkelijk te voet verkennen en hoewel het toeristisch is, heb je toch het gevoel in het 'echte' Bali te zijn.

ZUID-BALI

Zuid-Bali is wat betreft toerisme het meest ontwikkelde deel van het Godeneiland. Hier zijn dan ook de mooiste stranden. U vindt hier Kuta, Tuban, Legian en Seminyak aan westkust.  Aan de oostkust bevinden zich de wat rustigere badplaatsen Sanur en Tanjung Benoa. Helemaal in het uiterste zuiden van Bali ligt Nusa Dua, vernoemd naar de twee schiereilanden voor de kust. In Nusa Dua staan de duurdere hotels en resorts. U verblijft er in de Club Med Bali.

 

 

Destination Unlimited

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x