Destination Unlimited

About us

Een bureau met een persoonlijk verhaal…

Beleving. Authenticiteit. Ontdekken. Ecologie. Dat zijn de basiswaarden van Ellen Van den Branden, zaakvoerster van Destination Unlimited. Een uniek incentive reisbureau in Brussel dat zich stevig op de wereldkaart positioneert door het uitgebreid aanbod aan waardevolle reizen met een ultieme butlerservice. Ellen heeft met een goed gevulde rugzak een sterk en gedreven bedrijf uitgebouwd. Met de juiste expertise wil ze zoveel meer betekenen voor klanten dan het klassiek zoeken en boeken van zakenreizen, congressen of meetings.

“Ik was twaalf jaar toen ik op een zaterdagochtend aan de ontbijttafel een boeiend artikel las over het opkomende succes van incentive reizen in de States. Terwijl hier in België nog niemand over incentives had gehoord, wist ik meteen: dit wil ik hier ook lanceren en organiseren! En zo geschiedde...”

 

Een bureau met een doel…

Destination Unlimited richt zich tot enthousiaste kmo’s en grote multinationals die een incentive reis, een bijzondere teambuilding of inspirerend congres willen organiseren. Maatwerk is onze standaard want elke klant is uniek. Daarom wordt elk programma à la carte samengesteld en overgoten met een ultiem wow-gevoel. We creëren pure ervaringen en leggen onze klanten van start tot stop in de watten. In deze digitale wereld is het belangrijk om het gevoel en de emotie niet uit het oog te verliezen. Wij houden niet van standaard toeristische highlights, maar wel van "off the beaten track" authentieke belevenissen, waarbij elk indivu, elke deelnemer centraal staat.  

“Onze paradepaardjes van het voorbije jaar? Een teambuilding met poolreiziger Dixie Dansercoer in de Zwitserse Alpen, een uniek CSR project in de buitenwijken van Buenos Aires, een spannende zeilregatta met het Nederlandse Olympische zeilteam in Santander, een beklijvende trektocht langs de ongekende paden van Cinque Terre, een personeelsparty in Ibiza, een rewardtrip naar Bhutan-Nepal met als kers op de taart... champagne ontbijt aan de voet van de Everest, ...”

 

Een bureau met betrouwbare partners…

Het succesingrediënt van Destination Unlimited? Wij staan al meer dan 20 jaar in nauw contact met lokale partners en leveranciers die ons door en door kennen. Hierdoor kunnen we inzetten op authentiek beleven en ervaren. Onze grote troef is dat we niet blijven hangen in toeristische zones. Deze goede partnerrelaties hebben we te danken aan onze transparante werkwijze, correcte verloningen én wederzijds respect. 

“Dagelijks kan ik rekenen op een enthousiast team dat niet alleen onze klanten, maar ook de wereldkaart door en door kent.” 


Een bureau met een visie…

Destination Unlimited heeft een groot hart voor ecologische doelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De wereld is fantastisch en dat willen we ook zo houden. Wij geloven voor 200 % in duurzaamheid en dat kunnen onze klanten terugvinden in elke schakel van onze organisatie. Met de hand op het hart beloven we dat dit op geen enkel moment ten koste gaat van onze persoonlijke en uitstekende service. Klant is koning en dat zal u merken in de kleinste details.

“We zijn een trouwe partner van Be Planet waardoor we onze voetafdruk kunnen compenseren.” 

 

Bovendien is Destination Unlimited erkend lid van het garantiefonds en dekken we uw reisbijstandsverzekering, ALTIJD!

 

Meet & Greet ons team >>
Lees hier meer over onze expertises >>
Bekijk onze waardevolle partnerships >>

Destination Unlimited

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x