Accommodaties tijdens uw reis

Accommodaties tijdens uw reis

Uw verblijf in SAINT-ALEXIS-DES-MONTS (2 nachten)

HOTEL SACACOMIE ****

Door smalle bochtige afdalingen in het bos van Saint-Alexis-des-Monts ligt hotel Sacacomie geheimzinnig verscholen temidden van de prachtige natuur.

Dit prachtige hotel, een toegangspoort tot de natuur, ligt naast een natuurreservaat en grenst aan het majestueuze meer dat zijn naam draagt. De houten structuur, met zijn 109 comfortabele en gezellige kamers en suites, is een unieke parel van rust dat perfect in dit landschap past. Een groot terras biedt een prachtig uitzicht op het bevroren meer en de met sneeuw bedekte bossen.

De kwaliteit van het restaurant doet eer aan de lokale producten die worden gebruikt. Een keuken gebaseerd op dagverse lokale producten, geïnspireerd door Europese invloeden.

De kers op de taart?  De nieuwe spa « Géos», een houten extensie aan het hoofdgebouw, uitkijkend op het prachtige meer, zorgt voor een prachtige lichtinval door de immense ramen. Geen enkele twijfel dat u zich hier zal kunnen ontspannen!

Kamers RCI-Renault: Superieure kamers met zicht op het meer

Website Hotel Sacacomie

 

Uw verblijf in QUEBEC (1 nacht)

IJSHOTEL

Uniek in Noord-Amerika en zelfs sprookjesachtig! Het ijshotel is een waar kunstwerk dat elk jaar opnieuw wordt gebouwd, telkens gebaseerd op een nieuw thema. Voor 2018 is het gekozen thema circus! Hier overnachten is absoluut een « once in a lifetime experience » en laat dit nu net zijn wat we de genodigden van RCI-Renault willen aanbieden. 

In deze magische wereld, ver weg van de drukte, slaapt u in één van de 44 kamers of thematische suites die speciaal zijn ontworpen om u een geheel originele ervaring te laten beleven!  

Hoewel het hotel en de inrichting volledig zijn gemaakt van sneeuw en ijs, zal het comfort van uw nacht u verbazen! Alle bedden hebben een solide basis van ijs, een houten voet en een comfortabele isolerende matras. 's Avonds worden een gezellige slaapzak, een isolatieplaat en een kussen op uw kamer bezorgd. Slaapzakken zijn ontworpen om temperaturen van -40 ° C te weerstaan. De omgevingstemperatuur van uw kamer blijft tussen -3 ° C en -5 ° C, ongeacht het weer buiten.

De publieke ruimtes en het restaurant bevinden zich in hotel Val-Cartier, gelegen vlak naast het ijshotel, waar u ook over een kamer beschikt. Lijkt het allemaal mysterieus of angstaanjagend? Geen zorgen, u wordt hierin heel goed begeleid en omkaderd, om van deze unieke ervaring ten volle te kunnen genieten. 

Website Ijshotel

 

Uw verblijf in MONTREAL (2 nachten)

HOTEL W *****

Dit hypermoderne design hotel, gelegen in het centrum van Montreal, bevindt zich in het historische gebouw van Bank van Canada, op enkele passen van de oude stad.

Kamers RCI-Renault : Spectaculaire kamers met zicht op het park

Website Hotel W Montreal

 

TERUG

Contact

Wedrennenlaan 20 1050 Brussel
info@destination.be
T +32 2 626 09 50

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x