Destination Unlimited

Congres I Meeting

Wilt u een groot congres organiseren? Bezoekt uw salesteam een seminarie in het buitenland? Of is uw vereniging verantwoordelijk voor de organisatie van een belangrijke meeting?

Welkom bij Destination Unlimited, uw betrouwbare sparringpartner gespecialiseerd in de coördinatie van bedrijfsevenementen die het verschil maken. 

 

Congressen en meetings in de juiste setting

De organisatie van uw congres of meeting is een pittige uitdaging waar heel wat bij komt kijken. Destination Unlimited zet de juiste inhouse expertise in om alle hindernissen professioneel te counteren, van administratie en communicatie tot logistiek en project management. Wij laten niets aan het toeval over en werken altijd volgen ons motto: ‘Maatwerk zit in de kleinste details’. 

Wij zijn sterk in organisatorisch denkwerk en regelen uw congres met een brede glimlach van A tot Z. Werkt u voor het organisatorische luik samen met een externe partner? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat de logistiek van uw event loopt als een trein. 

 

Waarom kiezen voor onze service met een +plus+

  • Wij hebben 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland
  • Wij regelen alles tot in het kleinste detail of u kiest à la carte
  • Wij zijn 24/7 beschikbaar: vóór, tijdens en na 
  • Wij houden de touwtjes strak in handen vóór en achter de schermen 
  • We hebben persoonlijk contact met internationale tophotels, gidsen en chauffeurs
  • Wij testen en keuren alle hotels, vergaderzalen op voorhand 
  • Wij maken van klantenbinding, plezier en ervaring onze prioriteit

Destination Unlimited weet precies wat u nodig heeft. Samen klinken we op een congres of meeting die met luid applaus onthaald wordt en nog lang nazindert. 

 

Hoe plannen wij uw meeting of congres?

STAP 1 | Wij schuiven graag mee aan tafel om uw visie op het evenement te begrijpen. We bundelen al onze ervaring, brainstormen over de locatie en denken actief mee na over het verloop van uw event. 

STAP 2 | Kies à la carte uit onze diensten en beslis zelf waar u ondersteuning wil. Wij maken een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. Goedgekeurd? Start!

 STAP 3 | Wij leggen alle contacten en zetten iedereen op één lijn. Internationale tophotels, tijdige briefings, correcte verloningen, vriendelijk personeel, kwalitatief audiovisueel materiaal en de lekkerste food & drinks. Alles is tiptop in orde.

StAP 4 | Op de dag zelf zijn we als eerste gast aanwezig met een gedetailleerd draaiboek voor elke schakel in het proces. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw gasten niets tekort komen, zodat u enkel hoeft te genieten. 

 

Wat vertellen onze klanten over onze congressen en meetings? Lees meer >>
Een congres, conferentie, meeting of seminarie organiseren? Start hier >>

Destination Unlimited

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x