Destination Unlimited

Incentive I Travel

Droomt u van een onvergetelijke zakenreis die uw klanten omverblaast, trouw personeel beloont of uw businesspartners in de watten legt?  Wilt u een reis organiseren met een sterk inhoudelijk programma gecombineerd met een vleugje cultuur? Bent u op zoek naar een reis met een avontuurlijke funfactor of dacht u eerder aan een luxueuze trip in stijl? 

Welkom bij Destination Unlimited, een vijfsterrenreisbureau in hartje Brussel en ijzersterk in het organiseren van een zakenreis die al uw zintuigen prikkelt.

 

Incentives die echt het verschil maken

Wij rollen onze wereldkaart voor u uit en selecteren authentieke bestemmingen in lijn met uw wensen, bedrijfsfilosofie en budget. Destination Unlimited houdt niet van standaard vakanties uit reisbrochures, maar werkt een reis uit die zit als gegoten. Wij zetten beleving met stip op nummer één en streven naar onvergetelijke kippenvelmomenten overgoten met een over the top wow-gevoel. 

Wij vinden het fantastisch om uw incentive trip te koppelen aan een sociaal maatschappelijk project, zodat uw gasten werkelijk een verschil kunnen proeven, beleven en ervaren. 

 

Waarom kiezen voor incentive reizen met een +plus+

  • Wij beloven een 24/7 butler service, zodat u niets tekort komt
  • Wij regelen alles voor, tijdens en na het evenement
  • Wij zorgen ervoor dat zowel vóór als achter de schermen alles op wieltjes loopt
  • Wij hebben persoonlijk contact met alle hotels, gidsen en chauffeurs
  • Wij testen en keuren alles op voorhand 
  • Wij willen niet de goedkoopste zijn, wel de beste
  • Wij maken van klantenbinding, plezier en ervaring onze prioriteit 

Destination Unlimited werkt subtiel achter de schermen en speelt proactief in op de behoefte van de groep voor, tijdens en na uw reis. Onze tailor made incentives zijn droomreizen die tot zelfs jaren nadien een diepe indruk nalaten. 

 

Hoe plannen wij uw reis? 

STAP 1 | Na een mailtje of telefoontje komen we persoonlijk langs om u en uw bedrijf te leren kennen. We stemmen wederzijdse verwachtingen af en brengen belangrijke parameters in kaart. Wat is jullie doelstelling? Wie gaat er mee op reis? Ligt de centrale focus op cultuur, avontuur, wellness of luxe? Wij zijn alvast benieuwd naar uw verhaal, want wij willen onze klanten door en door kennen. 

STAP 2 | We gaan creatief aan de slag en tekenen de grote kantlijnen uit van uw incentive travel. We staan in nauw contact met lokale partners en plannen een uniek verblijf met fun activiteiten die ook aanzetten tot nadenken.  

STAP 3 | Ready? Let’s find out! We organiseren een locatiebezoek om de bestemming vanbinnen en vanbuiten te ontdekken. We doorlopen samen het hele traject met een gedetailleerd draaiboek dat alles in goede banen leidt. We hechten veel belang aan uw input en maken ruimte voor eerlijke feedback. 

STAP 4 | Groen licht? Top! Onze reisexperts plannen uw reis van vertrek tot aankomst. We begeleiden de reis van A tot Z en leggen uw gasten met veel toewijding professioneel in de watten. We houden de touwtjes stevig in handen en staan altijd klaar om u te helpen.

 

Wat vertellen onze klanten over onze incentives? Lees meer >>
Een incentive arrangement boeken om nooit te vergeten? Start uw reis hier >>

Destination Unlimited

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x