Destination Unlimited

Training I Teambuilding

Zitten uw teamleden en managers niet op dezelfde golflengte? Vraagt u zich af op welke manier uw bedrijf zich kan onderscheiden van concullega’s? Zijn er blokkades of veranderingsprocessen in uw organisatie? Kan u een betere klantervaring of customer experience mogelijk maken? 

Welkom bij Destination Unlimited, waar we unieke teambuildings en inspirerende trainingen organiseren met een exclusief karakter.

 

Trainingen en executive retreats voor bedrijven

Destination Unlimited faciliteert teambuilding activiteiten, workshops, trainingen en executive retreats die u niet onbewogen laten. We exploreren uw bedrijfs-DNA en stellen ons netwerk van ervaren coaches open die ruimte maken voor bewustwording, assertiviteit en outperformance. Ze spreken jullie taal, maar durven verder kijken dan de vertrouwde werkomgeving. Onze sprekers stimuleren creatief denken waardoor we alle bedrijfsneuzen opnieuw in dezelfde richting zetten. 

Destination Unlimited maakt van uw werknemers en klanten uw beste ambassadeurs en daar zijn we trots op.

 

Waarom kiezen voor onze service met een +plus+?

  • Wij regelen een vlot verloop van uw teambuilding, workshop of training van A tot Z
  • Wij pakken de valkuilen, zorgen en vragen op de werkvloergericht aan
  • Wij garanderen maatwerk op een uitzonderlijke locatie
  • Wij kiezen straffe coaches en sprekers met een reputatie om u tegen te zeggen
  • Wij stellen een resultaatgericht één- of meerdaags programma samen
  • Wij houden van een mooi evenwicht tussen theorie en praktijk

Wij inspireren en motiveren met bijzonder originele trainingen. Denk maar aan een atelier rond houding en presence door stemcoach Martine Reyners, een meerdaagse ‘from digital to physical’ opleiding door Vincent Vermeulen van School for Butlers & Hospitality, een buitengewone 'uit de comfortzone' inspirational met Cedric Dumont of een leadership team performance booster van ALL4ONE Consulting.

 

Hoe plannen we uw training?

STAP 1 | Bent u op zoek naar teambuildings of trainingen die impact hebben en net dat tikkeltje meer mogen zijn? Fantastisch, dan bent u bij ons alvast aan het juiste adres.

STAP 2 | Destination Unlimited komt langs om uw bedrijf te leren kennen. We luisteren, kijken en voelen hoe jullie bedrijf in elkaar zit. We kiezen een geschikte activiteit uit ons assortiment en matchen jullie met een spreker uit ons netwerk. 

STAP 3 | Krijgen wij van u een final go? Super, want wij rollen met plezier onze mouwen op om uw teambuilding of training te organiseren met de puntjes op de i én binnen uw budget. Wij maken reservaties, telefoneren naar onze contacten en zorgen voor een vlekkeloos script zodat u op beide oren kan slapen.

STAP 4 | Wij zijn klaar voor de grote dag en sturen ons afgewerkt draaiboek naar alle betrokkenen. Heeft u een vraag? Wij zijn aanwezig en staan 24/7 voor u klaar met raad en daad.

 

Wat vertellen onze klanten over onze trainingen & teambuildings? Lees meer >>
Wilt u investeren in een mooie toekomst voor uw bedrijf? Start hier >>

Destination Unlimited

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x