Uw hotels in Bali

Uw hotels in Bali

Uw verblijf in UBUD      (2  nachten)

MAYA UBUD RESORT & SPA *****

Maya Ubud staat borg voor uw verblijf in volledige harmonie met de Balinese cultuur en natuur, te midden van een groene oase van maar liefst 10 hectare.  Het resort wordt enerzijds begrensd door de Petanu riviervallei en anderzijds door de indrukwekkende rijstvelden van Peliatan. 

Het resort heeft 108 luxueuze kamers en villas in Balinese stijl, voorzien van het modernste comfort. Het hotel beschikt over 4 restaurants en bars, met o.m. Maya Sari voor internationale en lokale klassiekers of Asiatique voor het beste uit de Aziatische keuken.  Voor verkoeling kunt u een duik nemen in één van de 2 grote openluchtzwembaden, waarvan één boven de vallei hangt.  Indrukwekkend.  Relaxen doet u in de Maya Riverside spa,  met tal van mogelijke therapieën en jacuzzi’s met rivierzicht.  Andere faciliteiten in het hotel zijn o.m. een verlichte tennisbaan, een fitnesscentrum met yogazaal en een minigolf.  

http://www.mayaresorts.com/ubud/

Uw reservering door RCI-Renault: Superior Villa met zicht op de rijstvelden

 

Uw verblijf in ZUID-BALI      (3 nachten)

CLUB MED BALI (4 drietanden) 

De Club Med Bali strekt zich uit over een domein van 14 hectare aan de Indische Oceaan. De Club heeft 384 kamers Club en Deluxe (25 en 32 m²) verdeeld over gebouwen van 1 tot 3 verdiepingen in traditionele Balinese architectuur (hout & natuurlijke kleuren). Er zijn 2 restaurants: het hoofdresturant (diner 1ste avond) en het à la carte restaurant (geprivatiseerd door RCI-Renault voor de 2de avond).

Het spreekt voor zich dat u wordt ontvangen in "ALL INCLUSIVE" waardoor u evenens kan genieten van de talrijke vrijetijdsactiviteiten die door het lokale team worden aangeboden.

Deze Club ademt vrijheid. Het ZEN zwembad (enkel voor volwassenen) en de bar van het hotel nodigen u uit uw geest en lichaam volledig te ontspannen.

https://www.clubmed.be/r/Bali/y?locale=nl-BE

Uw reservering door RCI-Renault: Deluxe kamers met terras

 

Contact

Wedrennenlaan 20 1050 Brussel
info@destination.be
T +32 2 626 09 50

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x