Uw reisroute

Uw reisroute

Eigenlijk hebt u drie verschillende reizen gewonnen met Renault: de eerste, temidden van de prachtige natuur, in de ongerepte vlakte van het Mauricie nationaal park, aan de rand van het mysterieuze meer Sacacomie; de tweede, in de stad Quebec, de wieg van Frans-Amerika, waar één van de grote pagina's van de kolonisatie van de Nieuwe Wereld werd geschreven; en de derde, in Montreal, een dynamische, warme en kosmopolitische stad.

 

Sacacomie

Sacacomie is één van de 600 meren die deel uitmaken van de 1.153 vierkante kilometer open vlaktes die deel uitmaken van St-Alexis-des-Monts, één van de grootste landelijke gemeenten in Quebec. In deze wilde is de adembenemende schoonheid de grootste troef. Ondanks het stijgende toerisme uit zowel Quebec als uit het buitenland, heeft de regio zijn authenticiteit weten behouden en is de grote ontwikkeling uitgebleven.

 

Québec

De stad Québec is de bakermat van Frans-Amerika. De enige versterkte stad ten noorden van Mexico, met een veelheid aan historische, culturele en natuurlijke attracties. De verschillende buurten, waaronder natuurlijk Oud Quebec en Petit-Champlain, hebben elk hun troeven en zijn de reis waard! Wat in het oog springt, zijn de vele prachtige uitzichten op de St. Lawrence River. Wanneer we in het oude Quebec lopen, begrijpen we dat deze stad uitgeroepen is door UNESCO als "Werelderfgoed”.

 

Montréal, 2e franstalige stad

Gemarkeerd door zijn verleden en trouw aan het biculturele erfgoed verrijkt door de immigratie, is Montreal tegenwoordig een stad met zo'n 3,4 miljoen inwoners, die ongeveer 80 etnische groepen vertegenwoordigt. Weinig bezoekers weerstaan aan zijn bijzondere charme, half Europees, half Noord-Amerikaans, die tegelijkertijd verbaast en betovert.
Dynamisch en modern, maar met respect voor het architecturale en culturele erfgoed, combineert Montréal prachtig oud en nieuw. Het oude Montreal zal u zeker niet onberoerd laten: musea en historische locaties gaan hand in hand met gezellige restaurants en hippe bars, allemaal in een warme en vriendelijke sfeer.

 

 

TERUG

Contact

Wedrennenlaan 20 1050 Brussel
info@destination.be
T +32 2 626 09 50

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x