Referenties

Referenties

Klanten Incentives

David Nechelput Advice Plus

De beklimming van de Mont Blanc…was ongetwijfeld één van de meest memorabele momenten uit mijn leven. Enkele indrukken van deze fantastische tocht? Een fysieke uitdaging, een warm groepsgevoel, de natuurpracht die we er à volonté bij kregen en niet te vergeten de voetmassage als zalige afsluiter op de laatste dag.  
Verbazend was ook het karakter en de fysieke paraatheid van onze reisleidster Ellen. Om zeker te zijn dat iedereen goed vertrokken was, vertrok ze als allerlaatste van een lange rij (en veel later) aan de voet van de klim. Onderweg haalde ze fluitend iedereen in, om als eerste boven op de top te zijn. Zo kon ze van iedereen de mooiste foto maken! En dat allemaal met een zware rugzak waarin de apparaten zaten om ons boven op de berg via een ineen geknutselde televisie naar de Rode Duivels te laten kijken. Bewonderenswaardig.
Ik zou maar met één ding willen besluiten: dit wil ik zonder twijfel nog eens doen!

Didier Verbic Life and Finance

Bonjour Ellen.
Que dire de ce magnifique souvenir des îles Lofoten.
Organisation au top, avec de super accompagnateurs, simplicité et efficacité.
Nature d’exception, de belles montagnes pour le trekking les lac à n’en plus finir et la mer…
Le poissons qui sèche à l’air libre…mes narines s’en souviennent encore :-0
La pèche sur le bateau avec un fil de pèche et des gants…puis cuit directement… circuit court…
Dernier détail, le vol intérieur avec ce petit avion monomoteur…
Faut être accroché pour l’atterrissage sur cette petite piste et surtout l’inclinaison de l’appareil en final…surtout, ne pas manger avant…
Bref, que du positif, je recommande.
Dépaysement total.

Klanten Executive Trainingen & Teambuildings

Thierry Pauwels

Comment vous dire à quel point j’ai été marqué par la qualité de vos services et à quel point je vous suis reconnaissant d’avoir partagé ce plaisir d’être ensemble et de me faire découvrir toutes ces magnifiques personnes et intervenants sélectionnés par la qualité de vos soins.
J’ai parfaitement compris la valeur humaine que cette organisation offre au-delà de toute considération matérielle. La passion, la magie et le partage n’ont pas de prix. C’est un vrai travail d’artisan au sens le plus noble du terme. Bravo ! Vous êtes des magiciennes !
J’ai participé avec devant moi encore une vingtaine d’années professionnelles, plus que probablement centrées sur les valeurs humaines et relationnelles. Je peux vous assurer une chose : vous m’avez convaincu et marqué au fer rouge. Qu’importe la situation ou l’opportunité de « teambuilding », Destination Unlimited sera pour toujours mon choix prioritaire.

Stefaan Mazeure

Ellen heb ik leren kennen tijdens 2 teambuilding activiteiten van 5 dagen. Mijns inziens heeft ze drie grote eigenschappen die haar onderscheiden van gelijk welke concurrent.
1. Ze is psychologisch heel sterk, waardoor ze mensen met een totaal verschillende manier van denken, fysische paraatheid, ... kan samenbrengen. Een enorme troef bij teambuildingactiviteiten.
2. Ze slaagt erin exclusieve locaties te vinden zonder dat die extreem duur hoeven te zijn. Zo logeerden we in berghutten op de skipistes, gingen we eten in een restaurant op de berg die enkel per sneeuwscooter bereikbaar was, sliepen we op 3.300 meter hoogte... en toen ik vroeg om "iets extreem" te vinden, deden de gids en 1 collega een afdaling waar ik van genoten heb, weergaloos (ook de video achteraf heb ik steeds bewaard)... Ellen had dat met één van de gidsen geregeld!
3. Een ongeëvenaard dynamisme om een "feel good" te creëren. Zo belde ze een half Alpendorp op toen ikzelf mijn bergschoenen ergens domweg vergeten was. Zo zorgde ze er bijvoorbeeld voor dat wij, op weg naar de top van de Mont Blanc, België-Rusland konden zien tijdens het WK, én dat in een berghut op 3.300 meter hoogte waar niet eens WIFI was! Ze creëert een enorme dynamiek in de groep zonder zich op te dringen.
Kortom, Destination Unlimited is een garantie voor een exclusieve beleving waar ik nu nog met de glimlach aan terugdenk.

Deel met je vrienden:

Webdesign by